DiscoBowling

discoobowling

Bowling med musik och fräcka ljuseffekter. 

Läs mer

Barnkalas

barn

Boka in barnens kalas med mat och bowling

Läs mer

ÄventyrsGolf

bangolf

Äventyrs Golf  9 banor

Läs mer

Shuffleboard

shuffle 2

Shuffelboard är spelet där alla kan vara med. 

Läs mer

Matbeställning

mat

Boka sällskap eller företagsträffar

Läs mer

Integritetspolicy
Kungsbacka Bowling & Squashcenter AB

 

Vad är en personuppgift och vad är en behandling av personuppgifter?

Med personuppgifter avses varje slags information(både direkt och indirekt) som kan kopplas till en levande person. Typiska personuppgifter är t.ex. personnummer, namn och adress, bilder, ljudupptagningar, mailadress eller IP-adress. Alla former av åtgärder med personuppgifter är personuppgiftsbehandling, som till exempel insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring eller bearbetning.

 

Personuppgiftsansvar

Vårt företag är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Det ansvaret tar vi med stort allvar och kommer genom denna policy att beskriva på ett transparent och tydligt sätt hur vi samlar in, använder och lagrar dina personuppgifter. 

 

Du kan kontakta oss genom mail, telefon eller brev.


Kungsbacka Bowling & Squashcenter AB  

Smörhålevägen 1, 434 42 Kungsbacka

+46 30071545

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

När behandlar vi dina personuppgifter?

Vårt företag behandlar dina personuppgifter vid bokning eller köp av aktivitet/produkt i vår verksamhet som t.ex. bowling, shuffleboard, restaurangbesök eller barnkalas. Samt vid administrativ hantering vid sportbowling, som t.ex. skåpregister. Vi behandlar även dina personuppgifter när du ansöker om anställning, eller i övrigt söker kontakt med oss.

 

Från vilka källor hämtar vi dina personuppgifter?

De uppgifter som vårt företag har är sådana som du själv lämnar till oss, eller som vi samlar in från dig utifrån dina bokningar, köp och hur du använder våra tjänster.

 

Varför och vad samlar vi in för uppgifter?

Beroende på relationen/ändamålet du har till vårt företag sparas olika personuppgifter. De personuppgifter som du lämnar registreras i olika register utifrån relation/ändamål och används dels för att administrera kund- och medlemförhållandet - dels för att tillhandahålla beställda tjänster och produkter samt fakturera, hantera vår relation.

Vid bokning av t.ex. aktivitet eller restaurangbesök förekommer det att kunden/huvudkontakten lämnar personuppgifter som namn och allergier om andra personer som är med i bokningen. Vi förutsätter att kunden/huvudkontakten har fått samtyckte att lämna ut dessa personuppgifter från alla personer som är med i bokningen.

 

Här nedan beskriver vi olika ändamål/relation du har till bowlinghallen och vilka personuppgifter vi behandlar.

 

Ändamål

Exempel på personuppgifter vi behandlar

Bokning av bowlingbana, squash, shuffleboard, golf mm

För- och efternamn samt telefon.nr till huvudkontakt, förnamn på resterande personer i bokning, köphistorik , tid och datum för aktivitet, dialoghistorik(te x mail),

Konferens

För- och efternamn samt telefon.nr till huvudkontakt, köphistorik , tid och datum för aktivitet, dialoghistorik(te x mail)

Bokning av restaurangbesök

För- och efternamn samt telefon.nr till huvudkontakt, köphistorik, ev. allergier eller matpreferenser, tid och datum för aktivitet, dialoghistorik(te x mail),  

Barnkalas

För- och efternamn samt telefon.nr till huvudkontakt/förälder, barnets namn, barnets ålder, ev. allergier eller matpreferenser, tid och datum för aktivitet, dialoghistorik(te x mail),  

Företagsbokning av aktiviteter eller restaurangbesök

Namn, företag/organisation, kontaktuppgifter, fakturainformation, dialoghistorik(te x mail),  köphistorik , tid och datum för aktivitet

Hyra skåp

För- och efternamn

 

 

Hallkort, Årskort

För- och efternamn, telefon.nr

Barn bowlar gratis

För- och efternamn, person.nr, mail

Medlem i bowlinglag

För- och efternamn, person.nr, mail

Korpbowling

För- och efternamn, telefon.nr, mail

 

 

 

Utöver exemplen ovan använder vår webbplats så kallade cookies när du besöker den.

 

Vårt företag samlar inte in någon information om kontokortsbetalningar. All betalningsinformation som sparas i kassasystemet hanteras av tredjepartsleverantörer som är personuppgiftsansvariga för den behandlingen.

 

Uppgifter kring allergier eller mat preferenser samlas in av vårt företag vid t.ex. bokningsprocessen av restaurangbesök eller barnkalas. Uppgifterna samlas in för att vi ska kunna skapa en bättre restaurangupplevelse. Uppgifterna sparas i bowlinghallens bokningssystem.

 

Vem delar vi dina personuppgifter med?

De finns även i några av de administrativa verktyg vi använder och kommer dela dina personuppgifter med (se nedan).

Leverantör

Ändamål

Cashpoint AB

Kassasystem

VBS Bowling

Bokning- och bowlingsystem

Meriq AB

Bokning- och bowlingsystem

Fortnox AB /Kåbea Revision

Bokföring-och faktureringssystem

 

 


Vid behandling av personuppgifter i någon annan situation, lämnas personuppgifterna inte ut till utomstående för det fall det inte särskilt angetts i samband med att uppgifterna samlades in. Personuppgifter kan emellertid komma att lämnas ut för det fall det föreskrivs i lag eller förordning.

Var behandlar vi dina personuppgifter?

Vi strävar alltid efter att dina personuppgifter ska behandlas inom EU/EES och alla våra egna IT-system finns inom EU/EES. I de fall att personuppgifter behandlas utanför EU/EES garanteras skyddsnivån antingen genom ett beslut från EU-kommissionen om att landet ifråga säkerställer en adekvat skyddsnivå eller genom användandet av s.k. lämpliga skyddsåtgärder. Exempel på lämpliga skyddsåtgärder är godkänd uppförandekod i mottagarlandet, standardavtalsklausuler, bindande företagsinterna regler eller Privacy Shield.

 

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Vi behåller dina personuppgifter så länge det behövs för att vi ska kunna fullgöra vårt åtagande mot dig dvs. tillhandahålla aktiviteten, produkten eller restaurangbesöket, fakturera m.m. Vårt företag behåller inte dina uppgifter längre än fem år efter att kundförhållandet upphört. De uppgifter som vi behöver för att kunna uppfylla de krav som är satt på oss enligt Sveriges Bokföringslag sparas i 7 år.

 

Vad har du för rättigheter som registrerad?
Du har alltid rätt till att begära ut vilka personuppgifter Vårt företag har sparade om dig eller kontakta oss för att få mer information om registerutdrag. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och vi raderar då alla dina personuppgifter. Du har även rätt att begära att personuppgifter ändras, rättas eller kompletteras. För att få mer information, radera eller begära ändring av personuppgifter, kontakta oss.

Boka Bowling, Squash, Shuffle eller Simulatorgolf Online

Bowlingbild

Resultat Online

 

resultat

Öppettider


Måndag      12,00-22,00
Tisdag       15,00-22,00
Onsdag      15,00-22,00
Torsdag     12,00-22,00
Fredag      15,00-23,00
Lördag      12,00-23,00
Söndag      12,00-20,00

Kontakta oss

Telefon
Växel: 0300-71545
Telefax: 0300-71344

Adress
Kungsbacka Bowling & Squashcenter
Smörhålevägen 1
434 42 KUNGSBACKA

Epost
info@kungsbackabowling.se

Hitta oss

På kungsbackabowling.se använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så bra som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du till att cookies används .

Jag godkänner cookies från kungsbackabowling.se.

EU Cookie Directive Module Information